Συχνές Ερωτήσεις

Πώς μπορώ να κάνω αίτηση ηλεκτρονικά;

Μπορείτε να επιλέξετε "Εγγραφείτε τώρα" από το μενού που βρίσκεται στα αριστερά και στη συνέχεια να συμπληρώσετε τα πεδία της φόρμας με τα στοιχεία σας.

Πώς παίρνω την κάρτα μου αν κάνω την αίτηση ηλεκτρονικά;

Κάνοντας την εγγραφή σας ηλεκτρονικά, λαμβάνετε έναν κωδικό στο κινητό σας. Κατόπιν, μπορείτε να επισκεφτείτε οποιοδήποτε κατάστημα Marks & Spencer σας εξυπηρετεί, όπου εκεί θα χρειαστεί να συμπληρώσετε τον κωδικό πάνω στην αίτηση εγγραφής, χωρίς να συμπληρώσετε ξανά όλα τα υπόλοιπα στοιχεία σας (π.χ. Όνομα, επώνυμο κ.λ..π). Η παραλαβή της κάρτας γίνεται από οποιοδήποτε κατάστημα Marks & Spencer Ελλάδος.

Πώς μπορώ να ενημερώσω τα στοιχεία μου και να πάρω 100 επιπλέον πόντους;

Αν επιλέξετε ‘’Η κάρτα μου’’ στο μενού που βρίσκεται στα αριστερά, μπορείτε να αποκτήσετε νέο κωδικό πρόσβασης και να δείτε τα στοιχεία της κάρτας σας. Σε περίπτωση που κάποιο από αυτά έχει αλλάξει, μπορείτε να μας δώσετε τα καινούργια σας στοιχεία και να κερδίσετε 100 πόντους! Οι πόντοι αυτοί θα καταχωρηθούν στην κάρτα σας μέσα σε μία εβδομάδα από τη στιγμή που θα γίνει η ενημέρωση.

Μπορώ να εκδώσω τη νέα Marks Spencer Bonus Card μέσα στο κατάστημα;

Φυσικά, μπορείτε να συμπληρώσετε την ‘’Αίτηση Εγγραφής’’ που βρίσκεται στο ταμείο και να παραλάβετε αμέσως τη νέα Marks & Spencer Bonus Card. Παράλληλα, σας προσφέρουμε 100 πόντους για την εγγραφή σας.

Πώς μπορώ να παρακολουθώ πόσους πόντους έχω συγκεντρώσει?

Από τη στιγμή που θα αποκτήσετε κωδικό πρόσβασης, μπορείτε να μπαίνετε στο πεδίο ‘’Η κάρτα μου’’ και να παρακολουθείτε πόσους πόντους έχετε συγκεντρώσει.

Για άλλες απορίες και διευκρινίσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο OPGreece.info@marks-and-spencer.com.